Information til Tjenesteudbydere

Tilslutning til NemLog-in

Anvendelse af NemLog-in's services

For at anvende en eller flere NemLog-in services som fx login, signering eller rettighedsstyring, skal jeres organisation tilsluttes. Dette gøres ved at en bemyndiget ledelsesrepræsentant accepterer vilkårene og udfylder relevant information om jeres organisation. Hvilken type af tilslutning I skal foretage, afhænger af hvad I skal anvende NemLog-in til.

Tilslutning som it-systemudbyder

Skal I udbyde en digital selvbetjeningsløsning (it-system), hvor brugerne fx skal kunne logge på eller signere dokumenter, kan I som tjenesteudbyder eller multi-tenant tilslutter jer som it-systemudbyder via følgende link:  

Start tilslutning som it-systemudbyder

OBS: som ny it-systemudbyder skal I først tilslutter jer MitID Erhverv som brugerorganisation. Herefter kan I tilslutter jer som it-systemudbyder til NemLog-in broker.

Her kan I tilgå en trin-for-trin vejledning i rollen som tjenesteudbyder:

Åbn vejledning til tilslutning som tjenesteudbyder

 

Tilslutning som it-leverandør

Skal I bistå en it-systemudbyder med tilslutning og løbende vedligehold af en digital selvbetjeningsløsning (it-system), kan I tilslutter jer som it-leverandør via følgende link:

Start tilslutning som it-leverandør

OBS: som ny it-leverandør skal I først tilslutter jer MitID Erhverv som brugerorganisation. Herefter kan I tilslutter jer som it-leverandør til NemLog-in broker.