Information til Tjenesteudbydere

Vilkår

Denne side giver et overblik over de vilkår og retningslinjer som it-systemudbydere og it-leverandører skal efterleve ved anvendelse af NemLog-in som broker.

Vilkår for it-systemudbydere

En it-systemudbyder er en organisation som har tilsluttet sig til NemLog-in og som herefter kan oprette og administrere it-systemer, der anvender services fra NemLog-in.

It-systemudbyder kan efter accept af disse vilkår tilslutte it-systemer til NemLog-in, der muliggør at it-systemudbyder kan optræde i rollen som tjenesteudbyder, multi-tenant eller broker.

Læs vilkårene for it-systemudbyderes anvendelse af NemLog-in

De specifikke vilkår for tjenesteudbydere og multi-tenant er anført nedenfor.

Offentlige tjenesteudbydere

Offentlige myndigheder og offentligretlige organers anvendelse af NemLog-in som tjenesteudbydere er omfattet af:

Bekendtgørelse om tilrådighedsstillelse og anvendelse af MitID-løsningen og NemLog-in for offentlige myndigheder og offentligretlige organer.

Disse skal derfor ikke tiltræde vilkår for tjenesteudbydere.

Læs mere om bekendtgørelsen

Private tjenesteudbydere 

Private tjenesteudbydere er underlagt en række vilkår ved anvendelse af login, autentifikation og digital signering via NemLog-in.

Læs vilkårene for private tjenesteudbyderes anvendelse af NemLog-in

Læs vilkårene for private tjenesters tilslutning til NemLog-in

Multi-tenant leverandører

Multi-tenant leverandører er underlagt en række vilkår ved efterspørgsel på login, autentifikation og digital signering via NemLog-in til brug for egne tjenesteudbydere.

Læs vilkårene for Multi-tenant leverandørers anvendelse af NemLog-in

Vilkår for it-leverandører

Følgende vilkår regulerer en it-leverandørs adgang til NemLog-in med henblik på at administrere en it-systemudbyders tjeneste (it-system), herunder tjenestens tilslutning til NemLog-in.

Find vilkårene for it-leverandørers anvendelse af NemLog-in her

Vilkår for brokere

Følgende vilkår regulerer en brokers adgang til NemLog-in.

Find vilkår for brokere

NSIS sikringsniveauer

It-systemudbydere, der anvender NemLog-in til autentifikation, vil modtage information om det opnåede NSIS sikringsniveau i autentifikationssvaret fra NemLog-in.

It-systemudbydere skal i den forbindelse fastlægge hvilket sikringsniveau, der accepteres på baggrund af en risikovurdering af tjenesten samt indbygge en kontrol i tjenesten, der blokerer for adgang, hvis det opnåede sikringsniveau i autentifikationssvaret ikke lever op til tjenestens krav til sikringsniveau.